Ka nui o nāʻike
  • Shenzhen Poolux Lighting Co., Ltd.

  •  [Guangdong,China]
  • ʻO kaʻoihana pāʻoihana:Distributor/Wholesaler , Manufacturer
  • Ka hoʻokuke aku:91% - 100%
  • Pono:ISO22000, EMC, FCC, REACH, RoHS, TUV, VDE
  • Hōʻike:ʻO ka mālamalama waihoʻoluʻu,,
Shenzhen Poolux Lighting Co., Ltd. ʻO ka mālamalama waihoʻoluʻu,,

Nā huahana

·
1 / 8

304ss underwater

304ss underwater
304ss underwater
Hoʻokaʻaʻike
Hoʻokaʻaʻike

Hōʻike Huahana


Ka hoʻolaunaʻana i kā mākou moku'āina-o-o-ka-art inding light crafted mai ka premium 304 Ua hoʻolālāʻia kēiaʻano māmā a me ke kalaʻana i nā'ōmole māmā no nā wahi ma lalo o nā wahi ma lalo o nā wahi i lalo, e hāʻawi ana i kahi hui o Aesthetics a me nā hana.

Nā hiʻohiʻona nui:

304ʻO ka hanaʻana i ke kumukūʻai:ʻo keʻano māmā māmā keʻano o ke aniani mai nā kila kiʻekiʻe 304 Uaʻikeʻia kēiaʻano mea no kona paleʻana i ka corrosion, rust

ʻO ka Durability kūʻokoʻa: kūkuluʻia e hoʻopaʻaʻia i nā poʻe holoʻana o nā wahi i lalo o nā wahi i lalo, keʻano o ko mākou kukui alakaʻi no ka hana kūʻokoʻa. E waihoʻoleʻia e nā mea ulia ma ka paʻakai, e hōʻoiaʻiʻo ana i kahi hana hilinaʻi a lōʻihi hoʻi.

ʻO ka hoʻomālamalama maikaʻi:ʻO ka mālamalama kukui e hoʻohana ai i lalo o kaʻenehana māmā e hoʻomālamalama ai i kaʻenehana a me nā maʻi maʻi kūpono ma lalo o ka wai o ka wai. E hauʻoli i kaʻike i hoʻonuiʻia, nā hiʻohiʻona wai wai, a hana i kahi mea hoʻowalewale.

ʻO nā noi palapala: a no nā mea noho noho, nā hiʻohiʻona wai, a iʻole nā'āina'ē aʻe, a iʻole nā ​​wahi ākea, a me nāʻano'ē aʻe. Ua hoʻohui i kāna hoʻolālā moe i kahi pā o nā mea hou aku i kekahi wahi i lalo o kahi kūlana i lalo.

ʻO ka hoʻonohonoho maʻalahi: i hoʻolālāʻia me ka leʻaleʻa e pili ana i ka mea hoʻohana i ka noʻonoʻo E hoʻomālamalama i kāu honua ma lalo o ke ao ma lalo o kā mākou hilinaʻi a me ka maʻalahi-maʻalahi-e komo i ke kukui kukui kukui.

E hoʻokiʻekiʻe i kāuʻike ma lalo o kā mākou mea kūʻai aku 304 Dive i loko o kahi honua o ka hoʻohālikelikeʻana i ka hoʻomālamalama e hoʻonui nei, e hoʻonui ana i ka nani o nā wahi aquatic e like me ka meaʻole.

GET IN TOUCH

If you have any questions our products or services,feel free to reach out to us.Provide unique experiences for everyone involved with a brand. we’ve got preferential price and best-quality products for you.

E hoʻouna i ka noi
*
*

Nā Palena Palena e pili ana

Pūnaewele Pūnaewele Palani. Paena pūnaewele


E kāinoa i kā mākou puke:
Loaʻa i nā hōʻike, nā uku, kūpono
Nā makana a me nā makana nui!

MultiLanguage:
Kuleana kope © 2024 Shenzhen Poolux Lighting Co., Ltd. Nā kuleana a pau.
Hoʻohauna me ka mea hoʻolako?Ka mea hoʻolako
Shelling Ms. Shelling
He aha kaʻu e hana ai noʻoe?
Kōkua Kūkā Hoʻokaʻaʻike pūnaewele